Torekovsgatan 1a

Torekovsgatan 1a

Slutpris

1 800 000 kr


Wilson Park— Helsingborg

Torekovsgatan 1a


Slutpris
1 800 000 kr

Wilson Park— Helsingborg

STOR FIN FYRA PÅ TOREKOVSGATAN MED INGLASAD BALKONG!

Nu finns äntligen chansen att förvärva en stor lägenhet på Wilson Park, närmare bestämt en fyra på Torekovsgatan 1a som är belägen på gaveln med en inglasad balkong!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning som är fördelad på en rymlig hall med god plats till att hänga av sig, helkaklat badrum i stilrena kulörer som är utrustat med dusch. Tre väldisponerade sovrum med plats till säng och förvaring, varav det tredje är omgjort till ett matsalsrum. Vardagsrummet ligger öppet mot matsalsrummet och har utgång till den inglasade balkongen. Rummet fylls med härligt ljus som bildar en fantastiskt rymd med sina stora umgängesytor som är lättmöblerade. Charmig detalj i vardagsrummet är spisen.

Fint kök som tar fram matglädjen med sina goda arbetsytor, förvaring i form av över/underskåp och plats till ett matbord. Trevligt att kunna laga mat samtidigt som man kan blicka ut över innergården eller Munkängen.

Torekovsgatan tillhör det omtyckta och lugna området Wilson Park, precis bakom ligger ett stort villakvarter. Här bor man på ett fantastiskt läge med promenadavstånd till centrum med sitt breda utbud av restauranger, nöjen och tågstation samt färjan som enkelt tar er över till Danmark. Ni är omgivna av flertalet parker, busshållplatser, livsmedelsbutik och för er med barn så ligger skolorna väldigt nära. Ett fantastiskt hem på ett toppenläge med god service och kommunikation inom räckhåll, vi ses på visning!


Boarea
90 kvm
Avgift
6 934 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-03-18

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Torekovsgatan såldes av oss 2021-03-18. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Torekovsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.