Torngatan 4

Torngatan 4

Slutpris

2 500 000 kr


Slottshöjden— Helsingborg

Torngatan 4


Slutpris
2 500 000 kr

Slottshöjden— Helsingborg

SMAKFULLT RENOVERAD TVÅA MED STOR INGLASAD BALKONG PÅ SLOTTSHÖJDEN!

Snart ges möjligheten att förvärva denna mycket smakfullt renoverade tvåa om 58 kvm som har en stor inglasad balkong i populära Slottshöjden på ett läge som får er vardag att gå ihop!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där man verkligen tagit tillvara på varje kvadratmeter. Från att ni tagit hissen från markplan så stiger ni in i en ljus hall med plats till att hänga av sig. I anslutning till hallen finner man badrummet, helkaklat i moderna kulörer som är utrustat med dusch, tvättmaskin och spotlights. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar en härlig rymd med ett fantastisk ljusinsläpp och lättmöblerade ytor. Från vardagsrummet når man den stora inglasade balkongen som är fullt möblerbar. Ett HTH-kök som är smakfullt inrett med gråa luckor, rostfri maskinpark och en ljus bänkskiva som fint bryter av. Trevligt att kunna laga mat samtidigt som man kan socialisera sig med gästerna. Förbi vardagsrummet finner man sovrummet som kan inredas med säng och förvaring.

På Slottshöjden bor man bekvämt och får sin vardag att gå ihop med goda kommunikationer och service inom promenadavstånd. Busshållplatser, tågstation, färjan över till Danmark, skolor, livsmedelsbutiker, grönområden, centrums breda utbud av restauranger och nöjen. En chans ni inte vill missa, en av Slottshöjdens finaste tvåor så hör av er redan idag så håller vi er uppdaterade!


Boarea
58 kvm
Avgift
4 579 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-07-18

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Torngatan såldes av oss 2021-07-18. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Torngatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.