Umeågatan 2A

Umeågatan 2A

Slutpris

720 000 kr


Rosengården— Helsingborg

Umeågatan 2A


Slutpris
720 000 kr

Rosengården— Helsingborg

ÄNTLIGEN EN FIN ETTA PÅ MARKPLAN!

Varmt välkomna till Umeågatan 2A, en stor etta om 49,5 kvm belägen på markplan med en stor ny inglasad balkong.

Lägenheten är väldigt ljus, trevlig med bra förvaringsytor och som erbjuder en kvadratsmart planlösning där varje rum kan utnyttjas maximalt. En öppen trevlig hall med avhängningsmöjligheter och en klädkammare. Till höger om hallen finner man badrummet som är i klätt med plastmatta och våtrumstapet. Utrustat med wc, kommod och duschkabin.

Det som skiljer denna etta från andra är att man satt upp en vägg i vardagsrummet som gör att man fått ett avskilt sovrum, smart! Vardagsrummet förblir ändå rymligt med ett härligt ljusflöde genom de stora fönsterpartierna. Här har man goda umgängesytor, plats till bland annat en större soffgrupp och en kontorshörna. Vidare stiger man in till köket som har plats till en matplats för upp till fyra personer och bra med förvaring. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, kombinerad kyl och frys. Genom köket har man utgång till den stora nya inglasade balkongen. Balkongerna blev klara 2018 och gav ett enormt lyft. Mycket trevlig balkong med heltäckningsmatta och plats till utemöbler som ligger i ett norrläge. Blir som en förlängning till köket och ett perfekt extra rum när gästerna är på besök.

På promenadavstånd har man förskolorna Solrosens Förskola, Skarans Förskola och John Blunds Förskola. För barn som går i grundskolan finns både Nanny Palmkvistskolan och Sally Bauer skolan inom 700m från bostaden. För de ytterligare lite äldre barnen så finns Filborna gymnasiet även det ca 450m från bostaden. Vid Filborna gymnasium har man även det otroligt populära gymmet Filborna Arena där det även finns en stor simhall. Man har också gångavstånd till Rosengården centrum där det finns: Bibliotek, Vårdcentral, BVC, Postombud, Apotek, Mataffär, Pizzeria, Konditori, Frisör, Fritidsgård. Väldigt goda bussförbindelser inom gångavstånd som tar en enkelt in och ut från stan, exempelvis stannar buss nr 8 vid garagen som tar en smidigt vidare in till knutpunkten.


Välkommen med er intresseanmälan till ansvarig fastighetsmäklare Pontus Aronsson som ni når via telefon 073 - 516 39 91, eller till pontus.aronsson@maklarhuset.se


Välkommen hem!
______________________________________
Tänk på att det är viktigt att vara förberedd inför visningen. Efter visningen så kan budgivningen dra igång ganska snabbt och är man inte tillräckligt förberedd så kan man därför riskera att missa chansen att delta.

Det första steget är att man har ett giltigt lånelöfte från banken. Har du inte det? Hör av dig till mig så kan jag hjälpa dig med det. Vi har samarbete med en bank som har bra erbjudanden till just våra kunder.

Bor du i hus eller bostadsrätt och behöver sälja innan du kan köpa? Hör av dig omgående till mig så kan jag komma hem till dig så fort som möjligt och titta på det så ni vet förutsättningarna för er egen försäljning, vad ni kan få för det och hur lång tid det kan tänkas ta att sälja. Kanske har jag redan köparna i mitt spekulantregister?

Tveka inte att höra av er till mig om ni behöver hjälp att förbereda er! Ni når mig på 073 - 516 39 91 eller pontus.aronsson@maklarhuset.se


Boarea
49.5 kvm
Avgift
3 121 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-16

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på umeågatan såldes av oss 2018-08-16. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på umeågatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.