Volontärsgatan 10a / Västra Berga / Helsingborg

Ljus, genomgående lägenhet i Brf Volontären

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
3 748 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Volontärsgatan såldes av oss 2018-08-28. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Volontärsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Berga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna genomgående och ljusa tvårumslägenhet i populära bostadsrättsföreningen Volontären på Västra Berga. Lägenheten har ett renoverat badrum som renoverats av föreningen när de utförde stambyte i huset. I detta badrum finns även installerat egen tvättmaskin. I köket finns gott om förvaring och en extra köks-ö. Det finns också plats för en matplats i köket. Vardagsrummet är rymligt och där finns utrymme för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Från sovrummet har man utgång till balkongen med fri utsikt över grönområde och lekplats.

Västra Berga är ett tryggt område, väldigt lugnt med allt inom räckhåll och enkelt att ta sig vidare med antingen de goda bussförbindelserna eller bilen om man vill in till stan eller ut från Helsingborg. Inom promenadavstånd finns det skolor, grönområden, träningsanläggningar som gym och fotbollsplaner samt promenadavstånd till Pålsjö-skog och Maria-station. Det finns flera parkeringsplatser och garageplatser att hyra i föreningen och föreningen har också gott om besöksparkeringar. Flyttar man till Västra Berga är det svårt att flytta därifrån.

Välkommen hem!
______________________________________
Tänk på att det är viktigt att vara förberedd inför visningen. Efter visningen så kan budgivningen dra igång ganska snabbt och är man inte tillräckligt förberedd så kan man därför riskera att missa chansen att delta.

Det första steget är att man har ett giltigt lånelöfte från banken. Har du inte det? Hör av dig till mig så kan jag hjälpa dig med det. Vi har samarbete med en bank som har bra erbjudanden till just våra kunder.

Bor du i hus eller bostadsrätt och behöver sälja innan du kan köpa? Hör av dig omgående till mig så kan jag komma hem till dig så fort som möjligt och titta på det så ni vet förutsättningarna för er egen försäljning, vad ni kan få för det och hur lång tid det kan tänkas ta att sälja. Kanske har jag redan köparna i mitt spekulantregister?

Tveka inte att höra av er till mig om ni behöver hjälp att förbereda er! Ni når mig på 0793-47 38 21 eller j.eriksson@maklarhuset.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration