Timjanvägen 15

Timjanvägen 15

Slutpris

1 895 000 kr


Tullstorp— Hjärnarp— Ängelholm

Timjanvägen 15


Slutpris
1 895 000 kr

Tullstorp— Hjärnarp— Ängelholm

En riktig idyll som måste upplevas på plats!

Välkommen till detta lilla hus längst in på gatan på en hörntomt som bjuder på 64kvm boyta och ett sovloft om 36kvm i mysiga Tullstorp! För dig som söker ett naturnära och fridfullt boende, men ändå med grannar. Åretruntboende eller som fritidshus, ja det avgör du själv. Här finns välplanerade ytor med öppen planlösning mellan kök och allrum med kamin och öppet upp i nock, två sovrum, helkaklat badrum, uterum och altan med tak.

Loftet kan erbjuda plats för gäster eller barnen kanske? Oavsett så är det härligt med dess extraytor. Hörntomt med avskild tomt med lillstuga med bastu och dusch, växthus där vindruvorna frodas , förråd och vedskjul. Isolerat garage och uppfart som rymmer två bilar. I trädgården ryms det plats för både barn med lek i benen och flera uteplatser.

Här lever man mitt i naturen. Mitt i bär- och svampplockning. En riktig idyll som måste upplevas på plats så varmt välkommen på visning!


Boarea
64 kvm
Driftkostnad
29 490 kr/år
Tomtarea
734 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-09-04

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Timjanvägen såldes av oss 2022-09-04. Se alla våra försäljningar i Hjärnarp samt även på Timjanvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.