Brammarpsvägen 133 / Hjärnarp / Ängelholm

Avstyckad gård med naturskönt läge

Slutpris
2 590 000 kr
Boarea/biarea
110/50 kvm
Driftkostnad
30 295 kr/år
Tomtarea
10 417 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2017-03-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Brammarpsvägen såldes av oss 2017-03-06. Se alla våra försäljningar i Hjärnarp samt även på Brammarpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hjärnarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På natursköna Hallandsåsen finner vi denna avstyckade gård anno 1909, med stor potential för den händige. På ett lugnt läge med närhet till storslagen natur och E6:an nära inpå når du på 20 minuter Ängelholm på ena hållet och Båstad på andra. Denna gård erbjuder både boningshus och flera ekonomibyggnader. Boningshuset består av 110 kvm boyta fördelat på tre sovrum, vardagsrum, badrum och kök. Här ges trevliga sällskapsytor i form av ett rymligt vardagsrum och en charmig vinterträdgård. I denna del av huset finns en stämningshöjande kamin som värmer och skapar en behaglig känsla som sprider sig i huset. Utöver detta finns en källare med tvättstuga, dusch och förråd.

På fastigheten finns flera ekonomibyggnader som idag består av stall med två hästboxar(med möjlighet att utöka med fler boxar), sadelkammare, större lada och lösdriftsstall. Här finns också goda förvaringsmöjligheter med flera förråd. Den boende kan utnyttja både ridvägar och vandringsleder och njuta av en uppfriskande, svårslagen natur, precis inpå gården. Bland annat går den kända Skåneledens femtonde etapp mellan just Brammarp och Båstad. Här vandrar folk för att njuta av lugnet, växterna, djuren och betes- och mossmarker. Under de senaste åren har en del viktiga renoveringar utförts av nuvarande ägare. Här finns hage och ridbana. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

Ett ypperligt tillfälle för dig som vill bo med den lugna naturen runt husknuten samt vill sätta din egen prägel på en mycket potentiell gård. Varmt välkomna på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration