Gatubacksvägen 6 / Lerbäckshult / Hjärnarp / Ängelholm

En plats att trivas på!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
53 kvm
Driftkostnad
15 400 kr/år
Totalareal
1 018 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-01-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Gatubacksvägen såldes av oss 2019-01-16. Se alla våra försäljningar i Hjärnarp samt även på Gatubacksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lerbäckshult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En trevlig stuga beläget i populärt område där permanentboende och sommargäster samsas i en skön mix. Det här är en plats där man njuter av lugnet och vackra omgivningar. Om somrarna, när andan faller på, tar man handduken med sig och cyklar ner till Västersjön. Bostaden upplevs välplanerad och rymlig med sina 53 kvm.

Idylliskt beläget på stor naturtomt finns detta charmiga fritidshus eller permanentboende för den mindre familjen. Bostaden är i mycket fint skick, har en behaglig öppen planlösning, två fina sovrum, och ett härligt trädäck i sydvästläge i anslutning till vardagsrummet. Med andra ord - redo för nästa att flytta rätt in! På tomten finns även en fristående gäststuga.

Med skog och fantastisk natur runt husknuten bor ni här i en idyll med det mesta som kan önskas. Alldeles i närheten av boendet finns en gemensamhetsanläggning där du som boende har tillgång till bland annat pool, bastu, tennisbana, fotbollsplan och boulebana. En mycket uppskattad anläggning hos de boende!

Byn är belägen cirka två kilometer från Västersjön på Hallandsåsens sydsida strax utanför Hjärnarp, några kilometer från den halländska gränsen. I närheten finns mycket fina promenadstråk i natursköna miljöer bland öppna fält och blandskog med stora inslag av bok.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulrika Sörensen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.