Kalvhagsvägen 11 / Lerbäckshult / Hjärnarp / Ängelholm

Villa med gott om utrymme

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea/biarea
159/105 kvm
Driftkostnad
22 340 kr/år
Tomtarea
1 131 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-11-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Kalvhagsvägen såldes av oss 2017-11-13. Se alla våra försäljningar i Hjärnarp samt även på Kalvhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lerbäckshult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kan Mäklarhuset stolt presentera ytterligare en fastighet i natursköna Lerbäckshult. Villa med plats för den stora familjen med öppen planlösning som ger trevliga sällskapsytor. Modernt kök, vardagsrum med kamin och tre sovrum, allrum och två badrum. Här finns möjlighet för generationsboende för den som önskar. Alternativt går det att dela av till två bostäder. Det finns idag två separata ingångar (dock öppet mellan husen idag), två garage med plats för både bil, båt och mer om man vill.

Alldeles i närheten av boendet finns en gemensamhetsanläggning där du som boende har tillgång till bland annat pool, bastu, tennisbana, fotbollsplan och boulebana. Anläggningen är mycket uppskattad hos de boende. Byn är belägen cirka två kilometer från Västersjön på Hallandsåsens sydsida strax utanför Hjärnarp, några kilometer från den halländska gränsen. I närheten finns mycket fina promenadstråk i natursköna miljöer bland öppna fält och blandskog med stora inslag av bok.

Med skog och fantastisk natur runt husknuten bor ni här i en idyll med det mesta som kan önskas. Kontakta mäklare Ulrika Sörensen för mer information. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration