Lustehusvägen 3 / Hjärnarp / Ängelholm

Åretruntboende i idyll

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea/biarea
110/9 kvm
Driftkostnad
23 725 kr/år
Totalareal
1 232 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-11-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Lustehusvägen såldes av oss 2018-11-06. Se alla våra försäljningar i Hjärnarp samt även på Lustehusvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lustehusvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Lustehusvägen 3, ett vinterbonat fritidshus eller åretruntboende för den som vill. På 110 kvm boyta fördelas 3 sovrum, vardagsrum, sovloft, badrum och kök. Trivsamt vardagsrum med kamin och plats för både det lilla och stora sällskapet. Här finns plats för både familjen och övernattningsgäster.

Med skog och fantastisk natur runt husknuten bor ni här i en idyll med det mesta som kan önskas. Alldeles i närheten av boendet finns en gemensamhetsanläggning där du som boende har tillgång till bland annat pool, bastu, tennisbana, fotbollsplan och boulebana. En mycket uppskattad anläggning hos de boende!

Byn är belägen cirka två kilometer från Västersjön på Hallandsåsens sydsida strax utanför Hjärnarp, några kilometer från den halländska gränsen. I närheten finns mycket fina promenadstråk i natursköna miljöer bland öppna fält och blandskog med stora inslag av bok.

Här bor ni i en idyll med det mesta som kan önskas. Kanske är detta ert nästa hem? Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration