Sök Meny
Såld

ÄNGELHOLM / Hjärnarp / Lyckornas väg 80

Unik fastighet i vacker lugn miljö!

Här finner ni ett stort välbyggt, gediget hus som solotrumpetaren, arrangören och dirigenten Arne Lamberth ursprungligen lät uppföra på landet utanför Hjärnarp, Sigfridsgården i Söndrebalg. Han kallades för "tudar'n på Åsen" av lokalbefolkningen och lade omvärlden för sina fötter med sin trumpet. Förr fanns det både hästar och ett försök till fårhållning här på gården. Och turistbussar som stannade på grusvägen för att kika in på kändisens trädgård. Denna unika fastighet är belägen i skogen, men ändå bara några minuter med bilen från Hjärnarp centrum.

Här finns möjligheter att bo vackert i en lugn miljö och utnyttja markerna och eventuellt bygga till/om stall för att hålla hästar eller får. Förutom ett rejält boningshus finns här, mindre stall, förrådsbyggnad, dubbelgarage, två trevliga gäststugor med gott om plats och tre kräftdammar. På entréplan finns ett stort ljust kök. I vardagsrummet finns det kamin. På entréplan finns även en gästtoalett, en matsal samt ett inglasat uterum och en veranda. Övre plan har ett charmigt allrum varifrån man når tre sovrum. I källaren finns det även här en kamin, en stor gillestuga, tvättstuga, bastu med dusch och här finns även flertalet klädkammare och förråd.

Stallet har två mindre hästboxar och är numera till största delen ombyggt till en enklare gäststuga. Möjlighet finns att skapa fler och större boxar genom ombyggnation. Idag bedrivs ingen hästverksamhet, men här finns möjligheter för den som vill, det finns betesmark som hör till fastigheten. I den andra byggnaden är det ett riktigt trevligt inrett gästhus med både mindre kök och toalett med dusch. På fastigheten finns även ett växthus. Välkommen till denna idyll i skogen med underbar natur, men ändå bara ca 15 minuter till Ängelholm centrum och ca 7 minuter till flygplatsen!

Varmt välkommen att boka in er på visning!

Sponsrade länkar
ÄNGELHOLM / Hjärnarp
Lyckornas väg 80
Slutpris: 3 050 000 kr
Fastigh.bet: Hjärnarp
Objekttyp: Fritid
Inriktning: Fritid, Hästgård
Såld: 2017-04-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Hjärnarp / Lyckornas Väg