Smekroksvägen 10 / Hjärnarp / Ängelholm

Knuttimrat fritidshus på en ljuvlig tomt

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea
45 kvm
Driftkostnad
14 312 kr/år
Totalareal
917 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-04-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Smekroksvägen såldes av oss 2019-04-24. Se alla våra försäljningar i Hjärnarp samt även på Smekroksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Smekroksvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fint beläget fritidshus i Lerbäckshult med Västersjön några minuter bort och ett trevligt poolområde alldeles i närheten. Interiört finner vi storstuga med kamin, två sovrum, hall, kök och badrum. Exteriört har vi en rymlig tomt med friliggande gäststuga, förråd och en känsla av avskildhet trots grannar. Trädäcket, som har sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar, passar utmärkt för ljumma vår- och sommarkvällar. Området karaktäriseras av en härlig natur och såväl fritids- som åretruntboende. På området finns en gemensamhetsanläggning där du som boende har tillgång till bland annat pool, bastu, tennisbana, fotbollsplan och boulebana. En mycket uppskattad anläggning hos de boende!

Välkommen på visning av denna mysiga stuga!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration