Gjutaregatan 12

Gjutaregatan 12

Slutpris

3 700 000 kr


Hyllinge— Åstorp

Gjutaregatan 12


Slutpris
3 700 000 kr

Hyllinge— Åstorp

FINT 1½ PLANSHUS I OMTYCKA HYLLINGE!

Är ni på jakt efter en villa med stora ytor för hela familjen och stor trädgård? Välkomna till Gjutaregatan 12 i Hyllinge!

Snart finns chansen att förvärva detta fina och välplanerade 1½ plans hus om 180 kvm belägen på en fin grönskande tomt på hela 1228 kvm. In genom det inglasade uterummet når ni ingången till hallen som välkomnar er med goda avhängningsmöjligheter samt plats till förvaring. Direkt till höger om hallen finner ni det praktiska köket som erbjuder goda arbetsytor på bägge sidor samt plats till stort matbord i matsalen. Vidare in når ni det välplanerade vardagsrummet som tillför ett härligt ljusinsläpp tack vare fönsterpartierna med plats till stor soffgrupp. Här njuter ni av de stora sociala sällskapsytorna med en värmande kamin som ger den perfekta mysfaktorn. I anslutning till vardagsrummet finner ni ett utav de totalt tre sovrummen som går att inreda med dubbelsäng och förvaring. Det erbjuds även ett helkaklat badrum utrustad med badkar.

Ovanplan är fördelad på två välplanerade och rymliga sovrum med plats till dubbelsäng och förvaring, toalett samt kontorshörna.

Hyllinge ligger vid E4:an, ca 13 km från Helsingborg och ca 7 km från kommunens centralort Åstorp. Bussförbindelserna är goda, med tre linjer(Skånetrafiken) som förbinder Hyllinge med Helsingborg. Det finns mycket populära skolor i Hyllinge, grundskola, F-9, Hyllingeskola och ett antal förskolor. På Hyllinge handelsområde finns stora matbutiker i form av Ica Maxi och Hyllinge Cash, det finns byggmarknaden Bauhaus och restauranger. Här ligger även ett köpcentrum, Familia, som just nu genomgår omstrukturering. Det finns en damm vid sidan av Hyllinge Cash som man kan fiska i mot en mindre summa pengar. I området runt dammen ligger en skog med motionsslinga och det finns en golfbana, Lydinge GK. Det stora och populära köpcentrumet Väla ligger 7 km från huset. Här finns allt du kan tänkas behöva.


Boarea/biarea
180/20 kvm
Driftkostnad
41 756 kr/år
Tomtarea
619 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-07-05

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Gjutaregatan såldes av oss 2022-07-05. Se alla våra försäljningar i Hyllinge samt även på Gjutaregatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.