Jätten kulls väg 9 / Immeln / Östra Göinge

Nu släpps 14 nya tomter intill sjön!

Slutpris
475 000 kr
Tomtarea
1 245 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Östra Göinge Gyvik 1:58
Såld
2017-09-19
Bostaden är såld!

Denna tomt på Jätten Kulls Väg såldes av oss 2017-09-19. Se alla våra försäljningar i Immeln samt även på Jätten Kulls Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Immeln är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu släpps nya tomter alldeles intill sköna Immeln-sjön! Totalt är 14 tomter till salu i olika prislägen (se bifogade områdesbild). Kommunalt V/A, el och fiber ligger klart vid tomtgräns.

Det finns inget krav på att man som ägare skall bebygga tomterna inom en viss tid men med en byggrätt på 200 kvm ges här möjlighet att förverkliga sitt drömboende och få leva i nära kontakt med naturen. Här får man tillgång till gemensam grill- och kanotplats direkt vid sjön. Samfälligheten äger angränsande skog och tomterna nås via privat väg som låses med vägbom. Efter hand som området bebyggs med vackra och moderna fritidshus erbjuds ett boende i en fantastisk miljö med ett rikt djur- och fågelliv och med naturupplevelser såsom bad, fiske, ridning, golf m.m inpå knuten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration