Trollstigen 11 / Immeln / Östra Göinge

Endast ett fåtal tomter kvar - alla med härlig sjöutsikt!

Slutpris
730 000 kr
Tomtarea
1 198 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Östra Göinge Gyvik 1:65
Såld
2018-02-06
Bostaden är såld!

Denna tomt på Trollstigen 11 såldes av oss 2018-02-06. Se alla våra försäljningar i Immeln

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Immeln är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Underbara naturtomter alldeles intill sköna Immeln-sjön! Flera av tomterna är nu sålda men än finns möjlighet att hitta sin drömtomt då här finns tomter i olika prislägen kvar att välja bland (se bifogade områdesbild). Kommunalt V/A, el och fiber ligger klart vid tomtgräns.

Det finns inget krav på att man som ägare skall bebygga tomterna inom en viss tid men med en byggrätt på 200 kvm ges här möjlighet att förverkliga sitt drömboende och få leva i nära kontakt med naturen. Här får man tillgång till gemensam grill- och kanotplats direkt vid sjön. Samfälligheten äger angränsande skog och tomterna nås via privat väg som låses med vägbom.

Markägaren planerar anlägga en ny skogsväg som förbinder denna och två tomter till direkt med Immelnvägen. På så vis får man billigare och bättre tillgänglighet vilket även innebär billigare byggkostnader. Dessutom kommer man att få in mer eftermiddagssol på tomterna.

Efter hand som området bebyggs med vackra och moderna fritidshus erbjuds här ett boende i en fantastisk miljö med ett rikt djur- och fågelliv och med naturupplevelser såsom bad, fiske, ridning, golf m.m inpå knuten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration