Trollstigen 9 / Immeln / Östra Göinge

Endast ett fåtal tomter kvar - alla med härlig sjöutsikt!

Utgångspris
705 000 kr
Tomtarea
1 596 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Östra Göinge Gyvik 1:64
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse Budgivning

Här finner man en stor tomt med en fantastisk utsikt över sjön! Tomten ligger högt belägen vilket möjliggör en nybyggnation i flera olika etage. Vägen fram till tomten är en privat skogsväg där det finns låsta bommar, endast de som äger tomterna 1:63-65 har behörighet att ta sig igenom. El och kommunalt V/A samt fiber ligger klart vid tomtgräns. Ägarna till tomterna i området har tillgång till nya gemensamma bryggor, kanotställ och bordsplatser vid sjön.

Bilder
Sponsrade länkar
Välkommen till vackra Immelnsjön!
Här har man tillgång till gemensam brygga och grillplats för samtliga tomter som tillhör samfälligheten.
Även uppläggningsplats för kanoter finns.
Tomten 1:64 är högt belägen med vacker utsikt över sjön Immeln och med direkt tillgång till stigen som leder ner till sjön och gemensam brygga, kanotstativ och bänkar som får nyttjas fritt av de boende.
Tomterna ligger utspridda i vacker bokskog.
Visa alla 15 bilder
Fakta
Fakta
Beskrivning
Byggnadssätt
 • Byggrätt, anslutningar mm
  Byggrätt 200 kvm.

  Kommunalt V/A, el och fiber ligger klart vid tomtgräns.
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  1596 kvm (Tomtareauppgifter enligt lantmäteriet)
 • Totalareal
  1596 kvm
 • Beskrivning, tomt
  Underbara naturtomter alldeles intill sköna Immeln-sjön! Flera av tomterna är nu sålda men än finns möjlighet att hitta sin drömtomt då här finns tomter i olika prislägen kvar att välja bland (se bifogade områdesbild). Kommunalt V/A, el och fiber ligger klart vid tomtgräns.

  Det finns inget krav på att man som ägare skall bebygga tomterna inom en viss tid men med en byggrätt på 200 kvm ges här möjlighet att förverkliga sitt drömboende och få leva i nära kontakt med naturen. Här får man tillgång till gemensam grill- och kanotplats direkt vid sjön. Samfälligheten äger angränsande skog och tomterna nås via privat väg som låses med vägbom.

  Efter hand som området bebyggs med vackra och moderna fritidshus erbjuds här ett boende i en fantastisk miljö med ett rikt djur- och fågelliv och med naturupplevelser såsom bad, fiske, ridning, golf m.m inpå knuten.
 • Planbestämmelser
  Gyvik 1:2, del Av, m Fl, norr Om Immelns Samhälle, Detaljplan (Beslutsdatum: 20081023, Registreringsdatum: 20110310)
Ekonomi
 • Typkod
  210 Småhusenhet, tomtmark
 • Upplåtelseform
  Tomt
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Bara 160 km från Köpenhamn, nära Kristianstad i Skåne breder Sveriges sydligaste vildmark ut sig runt den avlånga sjön Immeln med sitt klara vatten. Här växlar klippor, vatten, höjder och dalar med stenbrott, djupa skogar och öppna fält. Området är rikt på kulturhistoria, liksom på fisk, fågel och djurliv och erbjuder en mängd naturupplevelser med friluftsliv och utomhusaktiviteter året runt. Här strövade Göingehövdingen runt som barn och lärde sig leva i och med respekt för naturen.

  HISTORIA
  Området runt Immeln och det stora sammanhängande sjösystemet i gränslandet mellan Skåne och Blekinge har en historia över århundraden. Det är ett gammalt, mytomspunnet Snapphaneland präglat av danskt inflytande, och var ursprungligen centrum för en livskraftig stenindustri och båttrafik.

  I dag är det ett uppskattat men lyckligtvis något förbisett fritidsområde med idealiska förhållanden för kanotfärder och ett attraktivt friluftsliv för hela familjen. Fortfarande påminner lokala sevärdheter om banden med områdets spännande historia.

  I byn Immeln finns Immelns Vandrarhem och Camping med kiosk. Där kan man bland annat hyra båtar och cyklar. Närmaste livsmedelsaffär ligger i Sibbhult. Det finns inte någon skola i Immeln utan skolgång sker i Hjärsås och Knislinge.
Sponsrade länkar
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier