Fridhemsgatan 4d / Kävlinge

Inflyttningsklar 2:a med balkong

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
4 183 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fridhemsgatan såldes av oss 2018-08-08. Se alla våra försäljningar i Kävlinge samt även på Fridhemsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kävlinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väldisponerad och smakfullt renoverad lägenhet på centralt läge, endast några minuter från stationen. Den väldisponerade planlösningen fördelar sig på ett kök med utrymme för mindre matplats, ett ljust, luftigt vardagsrum i anslutning till balkong i västerläge samt ett väl tilltaget, inbjudande sovrum och ett helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte.

En härlig, grönskande innergård med grillplatser och lummig vegetation förenar husen som tillsammans utgör föreningen. Förutom närheten till stationen och utmärkta pendlingsmöjligheter kommer den nya stadsdelen, Stationsstaden att växa upp strax intill med nya butiker, serviceutbud och ett nytt badhus.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration