Sök Meny
Såld

Trelleborg / Klagstorp - Toarp / Klagstorp / Källstorpsvägen 155-0

Lugn och ro, frisk luft, vackra vyer och frihetskänsla var några av lockelserna när nuvarande ägare av denna villa utanför Klagstorp valde detta som sitt "home away from home". Golvyta om ca 112 kvm fördelar sig över 1,5 plan. Entré och förstuga leder vidare till badrum med duschkabin och tvättmaskin. Skåpsinredningen i köket är äldre och maskinerna nyare, matplatsen rymmer åtminstone fyra personer och det finns skafferi samt matkällare. Trappan till ovanvåningen går från köket. Vidare på bottenvåningen nås vardagsrum i vinkel med fungerande kamin samt sovrum. Ovanvåningen består idag av ett enda stort rum - här målas tavlor i det fina ljusflödet och gäster får plats att sova längst in. Möjlighet att skapa fler sovrum finns alltså. I separat byggnad finns en bastu och dusch. Sammantaget ett charmigt hus med potential att bli en riktig pärla. I Klagstorp finns förskola, skola och för området välkänd matbutik.

Sponsrade länkar
Trelleborg / Klagstorp / Toarp / Klagstorp
Källstorpsvägen 155-0
Slutpris: 1 195 000 kr
Boarea: 112 kvm
Driftkostnad: 14 795 kr/år
Tomtarea: 937 kvm
Rum: 3 rum (1-3 sovrum)
Såld: 2017-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Skåne / Klagstorp /