Källstorpsvägen 155-0 / Toarp / Klagstorp / Klagstorp / Trelleborg

Slutpris
1 195 000 kr
Boarea
112 kvm
Driftkostnad
14 795 kr/år
Tomtarea
937 kvm
Rum
3 rum (1-3 sovrum)
Såld
2017-08-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Källstorpsvägen 155-0 såldes av oss 2017-08-24. Se alla våra försäljningar i Klagstorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Toarp / Klagstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lugn och ro, frisk luft, vackra vyer och frihetskänsla var några av lockelserna när nuvarande ägare av denna villa utanför Klagstorp valde detta som sitt "home away from home". Golvyta om ca 112 kvm fördelar sig över 1,5 plan. Entré och förstuga leder vidare till badrum med duschkabin och tvättmaskin. Skåpsinredningen i köket är äldre och maskinerna nyare, matplatsen rymmer åtminstone fyra personer och det finns skafferi samt matkällare. Trappan till ovanvåningen går från köket. Vidare på bottenvåningen nås vardagsrum i vinkel med fungerande kamin samt sovrum. Ovanvåningen består idag av ett enda stort rum - här målas tavlor i det fina ljusflödet och gäster får plats att sova längst in. Möjlighet att skapa fler sovrum finns alltså. I separat byggnad finns en bastu och dusch. Sammantaget ett charmigt hus med potential att bli en riktig pärla. I Klagstorp finns förskola, skola och för området välkänd matbutik.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration