Vallbyvägen 186 / Vallby / Klagstorp / Trelleborg

Gediget stenhus i vacker omgivning

Boarea/biarea
120/60 kvm
Driftkostnad
39 887 kr/år
Totalareal
719 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-14
Bostaden är såld!

Denna villa på vallbyvägen såldes av oss 2019-06-14. Se alla våra försäljningar i Klagstorp samt även på vallbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I vackert landskap endast en kvarts bilfärd utanför Trelleborg finns nu detta gedigna stenhus nu till salu. Villan uppfördes 1936, byggdes till 1987 och bjuder nu på ca 150 kvm golvyta. Villans hjärta och givna samlingspunkt är köket som är i öppen planlösning med matplatsen. Härligt ljusinsläpp med fönster i både norr och söder. Köksinredning i vitt från Marbodal med lantlig känsla, mycket gott om förvaringsutrymme och rejäla arbets- och avlastningsytor på vackra granitskivor. Härligt häng kring den rejäla köksön.

Likadant trägolv ligger i hall, kök samt vidare in i vardagsrummet och sovrummet på nedervåningen. Här nere finns även ett snyggt helkaklat badrum samt grovkök.

På ovanvåningen finner vi ytterligare tre sovrum samt ett allrum med kupa i söder. Uppe finns även ett badrum med dusch.

Förvaringsmöjligheter finns det gott om i källaren där även värmepumpen finns.

Gott om biluppställningsplatser och lättskött tomt på baksidan. Omgivet av vackra Söderslätt och enbart några minuters bilfärd till skola, barnomsorg och matbutik.

Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Vallby

Vallby är en liten by strax utanför Klagstorp, belägen på vackra Söderslätt en knapp kvarts bilfärd utanför Trelleborg. Fornfynd tyder på att trakten var tidigt bebodd och Vallby finns omnämnd i skriftliga källor alltsedan 1300-talet.

Nöje

Med närheten till Klagstorp ges möjligheten till den enkla servicen. Populära livsmedelsbutiken ICA Nära Persson är bl.a. kända för sin charkavdelning och är en central punkt i Klagstorp tillsammans med pizzerian.

Fritid

I Klagstorp finns flera föreningar i form av fotbollsklubben Klagstorps IF, Södra Åby Hembygdsförening och Klagstorps Föreläsningsförening. I gympasalen i Klagstorp finns "Alla kan gympa" som har gruppass i form av Yoga, Zumba och basgympa. I Södra Åby finns Küngs Gym.

Kommunikation

I byn stannar regionbuss 184 som når Trelleborg central på 20 minuter.

Familjeliv

Förskola och Klagstorpsskolan för årskurs F-6 finns i Klagstorp.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.