Ängelholmsgatan 60

Ängelholmsgatan 60

Slutpris

2 100 000 kr


Klippan

Ängelholmsgatan 60


Slutpris
2 100 000 kr

Klippan

STOR & STILRENT RENOVERAD VILLA I FAMILJEVÄNLIGT OMRÅDE!

Söker ni ett fint hus med en fantastisk tomt som stor källare? Välkomna till Ängelholmsgatan 60!

Ett hus som har genomgått en större renovering där det enbart är att flytta in. Här har man verkligen tänkt igenom materialvalen och kulörerna för att skapa en trivsam hemkänsla tillsammans med en modern touch. Efter att ni parkerat bilen och gått in i huset möts ni av en ljus hall med ett modernt klinkergolv som sedan går över till det genomgående ljusa laminatgolvet som sträcker sig in i samtliga rum. I anslutning till hallen finner man den stilrena gäst-wc och även det vackra sovrummet som ger en exklusiv känsla.

Det finns tre väldisponerade sovrum i huset varav ett är på första plan och två på andra plan där samtliga rymmer säng, förvaring och skrivbord. Öppen och modern men ändå avskild planlösning mellan kök och vardagsrum som ger ett härligt ljusinsläpp samt rymd som får plats med sociala umgängesytor och en charmig kamin att samlas framför. För er som vill ha större bjudningar finns det plats till ett stort matbord och soffa där vardagsrummet förlängs med utgång till uterummet. Köket går i vita luckor som sedan bryts av med en mörk bänkskiva, modernt och snyggt!
På andra plan finner ni ett modernt och helkaklat badrum. Badrummet är utrustat med dusch, wc och kommod.


Fastigheten har bra placering då man har nära till kollektivtrafik så som buss och tåg samt även de stora anslutande vägarna till klippan. Här bor man både centralt och avskilt, det bästa av två världar helt enkelt!


Boarea/biarea
105/63 kvm
Driftkostnad
32 151 kr/år
Tomtarea
1 014 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-05-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.