Brödåkra 5876

Brödåkra 5876

Slutpris

2 000 000 kr


Klippan

Brödåkra 5876


Slutpris
2 000 000 kr

Klippan

CHARMIGT 1-1/2 PLANSHUS SOM HAR ETT UTHUS, FANTASTISK TOMT I OMTYCKTA ÖSTRA LJUNGBY!

Stolt presenterar vi denna "gömda" pärla, efter en bilfärd in i den lummiga skogen där man bor granne med naturen och ett lugn som är obeskrivligt som är ett måste att upplevas på plats så finner vi detta charmiga 1-1/2 planshus på Brödåkra 5876!

Stor uppfart där man lagt singel som får plats med flertalet bilar, en fantastisk trädgård som är väl omhändertagen, underbart att avnjuta kaffet eller middagen på trädäcket med den grönskande trädgården som utsikt. Bredvid huvudfastigheten finner man ett hus som ägaren kallar för "Uthus" som idag är inredd med en rymlig hall som används flitigt efter bastun där man kopplar av och återhämtar sig. Förbi bastun finner man duschen och en stor tvättstuga, vardagslyx att ha bra med plats och ha i ordning i tvättstugan. För er som är i behov av fler sovrum så finns möjligheten att inredda ovanvåningen. I huvudfastigheten finner man en hall med plats till att hänga av sig, i anslutning finner man toaletten och köket med sina stora ytor som tar fram matglädjen. Förbi köket når man vardagsrummet som fylls med härligt ljusinsläpp som kan inredas med soffgrupp och matbord. Trevlig detalj är kaminen som även är en av värmekällorna och att man kan öppna upp mot trädäcket. En typ av korsvirkeshus som präglas av charm som de synliga balkarna, trägolvet i allrummet och fönsterpartierna.

Ovanvåningen finner man ett fullt möblerbart allrum som används som tv-rum och vidare in det stora sovrummet.

Vakna upp med fågelkvitter och kom hem till ett lugn efter en hektisk dag på arbetet och njut av den härliga trädgården eller ta en långpromenad i naturen. Här bor ni med närhet till E4:an som smidigt tar er runt med bil. Ni har bensinstation, skola, pizzeria, friluftsbad, Ica Nära inom räckhåll med bil.


Boarea
72 kvm
Driftkostnad
23 800 kr/år
Tomtarea
3 294 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2021-07-06

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Brödåkra såldes av oss 2021-07-06. Se alla våra försäljningar i Klippan samt även på Brödåkra.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.