Norra Skolgatan 1

Norra Skolgatan 1

Slutpris

1 900 000 kr


Klippan

Norra Skolgatan 1


Slutpris
1 900 000 kr

Klippan

Pampig villa i centrum

Lite längre fram ska denna magnifika villa byta ägare! På ett absolut toppläge i centrala Klippan finns denna representativa bostad. Ett stort putsat boningshus med många vackra detaljer bevarade så som trägolv, högt i tak, rum i fil, charmiga fönster. Här finns det gott om plats - med stora spatiösa sociala ytor i entréplanet, sovrum en trappa upp och ytterligare biyta i källardelen.

Om du är på jakt efter ett inflyttningsklart och lättskött boende så ska du verkligen ge dig tid att spana in den här fastigheten. Här har man under senare tid renoverat kök och badrum och samtliga ytskikt är ljusa och fräscha. Till detta finns också en insynsskyddad mindre trädgård med trädäck.

Välkomna att höra av er till fastighetsmäklare Ulrika Sörensen på 0431-82210 för mer information!


Boarea/biarea
170/90 kvm
Driftkostnad
38 721 kr/år
Tomtarea
322 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-01-03

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Norra Skolgatan såldes av oss 2020-01-03. Se alla våra försäljningar i Klippan samt även på Norra Skolgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.