Brf Hammars hem, lghnr 17

Brf Hammars hem, lghnr 17

Slutpris

2 595 000 kr


Hammar— Kristianstad— Nyproduktion

Brf Hammars hem, lghnr 17


Slutpris
2 595 000 kr

Tillhör projekt Brf Hammars Hem
Hammar— Kristianstad— Nyproduktion

Ett nyproducerat hem i stilsäkert & förstklassigt skick med tillgång till gemensam pool!

Är det dax att förverkliga drömmen om ett exklusivt tvåplanshus för den moderna familjen?

Strax utanför Kristianstad i området Hammar växer ett nytt bostadsområde sakta fram. Hem1 bygger tjugoen exklusiva tvåplanshus för den moderna familjen – tre radhus och arton kedjehus. Ett högkvalitativt hem med modern arkitektur och stilren interiör som gör det enkelt att inreda personligt. Här kan ni själva vara med och påverka ert framtida boende genom val av golv, kök och badrum. Det släta innertaket och gipsade smygar ger bostaden ett modernt intryck!

Bostadsrätterna är välplanerade tvåplanshus med 5 rum och kök på en boarea om 126 kvadratmeter där planlösningen uppfyller höga krav på tillgänglighet. Båda plan värms upp av vattenburen golvvärme med gediget ek- och klinkergolv.

Kök och vardagsrum samsas i en öppen och social planlösning där det finns gott om plats för både vardagshäng och middagsbjudningar. Noga planerade fönstersättningar i kombination med olika höjd i taket där vardagsrumsdelen har ett ryggåstak som på sitt högsta ställe mäter 3,4 meter i höjd.

Köket har en smakfull inredning från Ballingslöv som matchas med vitvaror från Miele.

Helkaklat badrum för en fräsch och lättstädad miljö med praktiskt tvättavdelning.

På nedre plan finns också ett rymligt sovrum med ett stort fönsterparti som vetter mot trädgården. Den mer privata del av huset finns en trappa upp med två sovrum och allrum (alternativt tre sovrum finns som tillval). Förvaringsmöjligheterna är mycket goda i form av en klädkammare och här finns också ett helkaklat badrum.

Exteriör väntar en vit, - grå- och svartmålad fasad med fönsterfärger i kombinationer av samma kulörer. För att förstärka den naturnära känslan kommer ett vackert och miljövänligt sedumtak finnas på entrétak, förråd och pulpettaket. Sedumtaket förändrar karaktär över årstiderna och gör utsikten från andra våningen till ett grönare kvarter.

Samtliga bostäder har ett externt förråd på baksidan samt tillgång till parkering i carport med laddare för elbil. Varje lägenhet får även en färdig trädgård anlagd med en uteplats att koppla av på varma vår- och sommardagar. Dessutom anlägger Hem1 ett poolområde endast några steg från bostaden. Perfekt för att skapa semesterkänslan på hemmaplan och kommer bli er favoritplats på somrarna! Poolen samt poolhuset kommer delas med område C, som utgörs av 22 bostäder.

Sammanfattningsvis väntar en bostad med genomgående hög standard med inredning från kända välrenommerade leverantörer. Här bor ni i en växande stadsdel där nya C4 Shopping växter fram, med närhet till service, skola, grönområden samt goda förbindelser både med bil, kollektivtrafik och cykel.

Känner du redan nu att Brf Hammars Hem är något för dig? Varmt välkommen att kontakta någon av fastighetsmäklarna Lena Fridlund Danielsson eller Amanda Sundquist!


Boarea
126 kvm
Avgift
5 775 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2
Såld
2018-01-10

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna lägenhet på Brf Hammars hem, lghnr 17 såldes av oss 2018-01-10. Se alla våra försäljningar i Kristianstad

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.