Sök Meny
Såld

Kristianstad - Parkstaden / Björkvägen 3 C

Högst upp i huset

Välkommen till riktigt snygg tvåa med balkong i västerläge belägen högst upp i huset. Här erbjuds ett mycket trivsamt hem med fint ljusinsläpp från två väderstreck. Lägenheten är välplanerad och i mycket gott skick. I det ljusa vardagsrummet finns plats för soffgrupp med tillhörande möblemang och härifrån öppnar dubbeldörrar upp mot den härliga balkongen. Bostadens badrum renoverades 2010 med stilrena val och golvvärme. Modernt kök med ljus inredning och plats för ett matbord för 4 matgäster intill fönstret. Sovrummet har gott om plats för en större dubbelsäng samt förvaring i garderob och klädkammare. Här bor du med ett lugnt läge samtidigt som du har centrum inom bekvämt gångavstånd. Helt enkelt ett hem att stortrivas i, varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Kristianstad / Parkstaden
Björkvägen 3 C
Slutpris: 1 150 000 kr
Boarea: 53,5 kvm
Avgift: 3 362 kr/mån
Driftkostnad: 430 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-07-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Skåne / Kristianstad / Björkvägen