Diskusgatan 6

Diskusgatan 6

Slutpris

2 810 000 kr


Öllsjö— Kristianstad

Diskusgatan 6


Slutpris
2 810 000 kr

Öllsjö— Kristianstad

Trevlig familjevilla på bra läge i Öllsjö!

På en uppvuxen trädgårdstomt med skyddande häckar och grönskade vy ut mot naturen ligger denna familjevänliga 1 1/2-plansvilla med gott om plats för familj och vänner!
På entréplan finns den sociala delen med generöst vardagsrum med gott om plats för umgänge och ljust kök som ligger i nära anslutning , som är husets hjärta och naturliga samlingspunkt. Härifrån har man access till det härliga trädäcket i söderläge och den fina trädgården. På entréplan finns dessutom ett stort sovrum, ett helkaklat badrum samt tvättstuga. Villans övre plan tillhandahåller den mer privata familjedelen med två bra sovrum, stort allrum, klädkammare och badrum med badkar. Utvändigt väntar en lättskött och tilltalande trädgårdstomt med garage. På Diskusgatan 6 bor du med närhet till skola och förskola samt allt Öllsjö/Vä har att erbjuda så som matbutik, café och vårdcentral. Varmt välkommen på visning!


Boarea
144 kvm
Driftkostnad
28 653 kr/år
Tomtarea
646 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-10-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.