Gladiolvägen 73 / Kristianstad-Hammar / Kristianstad

Stor 1-plansvilla i Hammar!

Slutpris
2 525 000 kr
Boarea
150 kvm
Driftkostnad
43 900 kr/år
Totalareal
563 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-11-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Gladiolvägen såldes av oss 2019-11-07. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Gladiolvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad-Hammar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns det en stor 1-plansvilla till salu i populära Hammar! Villan´bjuder oss på 6 rum och kök. 2 badrum, 3-4 sovrum, vardagsrum och allrum samt ljuvlig tillbyggnad där matrummet huserar. Fin insynsskyddad trädgård. Närhet till C4- shopping med affärer, mataffärer, service och kommunikationer. I Hammar finns även både förskolor och skola. Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Hammar

Kristianstads nya stadsdel! Mysigt villaområde strax öster om Kristianstad. Naturskönt omringat av åkrar och vackra gröna fält.

NÖJE

I Hammar ligger nyöppnade handelscentret C4-Shopping. C4 Shopping är en modern och hållbar mötesplats med inspirerande butiker, sköna restauranger och gröna oaser under ett och samma höga tak.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Här finns bra cykelvägar, det är säkert för stora och små att ta sig runt i området. Det går flera busslinjer mellan Hammar och Kristianstad. På 5 minuter tar man sig in till stan med bil.

FAMILJELIV

I Hammar är det enkelt att ha familj! Flera förskolor finns att välja mellan och i Hammar skola går barnen i låg- & mellanstadiet, högstadiet går de på Nosabyskolan.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.