Gotiska vägen 4 / / Kristianstad

Fin enplansvilla i Vä!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea/biarea
117/52 kvm
Driftkostnad
31 266 kr/år
Totalareal
1 089 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-10-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Gotiska Vägen såldes av oss 2018-10-30. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Gotiska Vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vä är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina enplansvilla med carport i Vä. Här bor man på barnvänligt läge intill lekvänlig och vacker natur. Villan har en genomtänkt planlösning med fyra bra sovrum, ett badrum med badkar samt en gästtoalett. Från vardagsrummet flödar ljuset in från stora fönsterpartier och här finns gott om plats för en större soffgrupp för mysiga filmkvällar ihop med familjen. Köket är arbetsvänligt med plats för matbord samt utgång till inglasat uterum som förlänger sommaren. Under de varmare sommarmånaderna är det här inne man dukar upp för både barnkalas och vuxenmiddag. Vidare finns en tvättstuga samt groventré med bastu, förråd och extra rum. Utvändigt är trädgården en dröm, oavsett om trädgårdsintresse finns eller inte. Omringad av häckar, stora områden med gräsmatta, blommande äppelträd och på ett bra läge i området. Önskar ni en trivsam villa med närhet till skola, sporthall, idrottsplats, bad etc. är detta kanske villan för er? Villan är dessutom förbesiktigad och dokumenterad, vilket är en stor trygghet för ny ägare. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration