Sök Meny
Såld

Kristianstad - Viby / Grylleängsvägen 20

Fin 1 1/2-plansvilla på insynsskyddad tomt!

Nu ges tillfälle att förvärva en välplanerad 1,5-plansvilla på insynsskyddad tomt i Viby. Villan som är byggd 1981 har en boarea på ca 144 kvm fördelat på sex rum och kök. Villan karaktäriseras av ett härligt poolområde, trevligt inglasat uterum och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Med fyra rogivande sovrum, två allrum samt två helkaklade badinteriörer lämpar sig villan för både den lilla och stora familjen. Populärt och barnvänligt område med närhet till busshållplats och skola. Önskar ni en familjevänlig villa med närhet till allmänna kommunikationer och Kristianstad, en insynsskyddad trädgård där familjen kan umgås? Då kanske ni har hittat rätt, varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Kristianstad / Viby
Grylleängsvägen 20
Slutpris: 2 200 000 kr
Boarea/biarea: 144/21 kvm
Driftkostnad: 32 737 kr/år
Tomtarea: 884 kvm
Rum: 6 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-03-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Skåne / Kristianstad / Grylleängsvägen