Kommendantsvägen 48 / Kristianstad-Näsby / Kristianstad

Slutpris
700 000 kr
Boarea
70,5 kvm
Avgift
3 136 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-12-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kommendantsvägen såldes av oss 2016-12-07. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Kommendantsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad-Näsby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kommendantsvägen 48 belägen på andra våningen med fönster mot två väderstreck! Denna härliga trerummare fördelad på ca 70 väldisponerade kvadratmetrar är mycket välvårdad och smakfull. Lägenheten erbjuder modernt kök med god förvaring och bekvämlighet, rymligt sovrum med stor skjutgarderob och utgång till inglasad balkong. Trevligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp, ett mindre sovrum med garderob samt badrum med tvättmaskin. Lägg därtill att man enkelt med en kort cykeltur bort når centrum. En stabila HSB-föreningen där ett välplanerat och fint hem väntar på sin nya ägare!
Varmt välkommen på en personlig visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration