Kommendantsvägen 46 / Kristianstad-Näsby / Kristianstad

Väldisponerad trea med inglasad balkong!

Slutpris
800 000 kr
Boarea
70,5 kvm
Avgift
3 230 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kommendantsvägen såldes av oss 2017-08-29. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Kommendantsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad-Näsby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kommendantsvägen 46 - belägen högst upp i huset med fönster mot två väderstreck! Denna härliga trerummare fördelad på ca 70 väldisponerade kvadratmetrar är mycket välvårdad och smakfull. Lägenheten erbjuder modernt kök med god förvaring och bekvämlighet, rymligt sovrum med stor skjutgarderob och utgång till inglasad balkong. Trevligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp, ett mindre sovrum med garderob samt badrum med tvättmaskin. Lägg därtill att man enkelt med en kort cykeltur bort når centrum. En stabil HSB-förening där ett välplanerat och fint hem väntar på sin nya ägare!
Varmt välkommen på en personlig visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration