Lasarettsboulevarden 7A / Kristianstad - Östermalm / Kristianstad

Sekelskiftesdröm om 130 kvm på Östermalm!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
130 kvm
Avgift
7 014 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lasarettsboulevarden såldes av oss 2019-04-04. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Lasarettsboulevarden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad - Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna sekelskiftesdröm på Östermalm!

Våningen har flertalet originaldetaljer bevarade såsom spegeldörrar, takrosett, stuckaturer, fönster med djupa nischer, fiskbensparkett samt en generös takhöjd. Dessutom finns tre vackra kakelugnar bevarade! Tack vare takhöjden och lägenhetens stora fönster blir lägenheten väldigt ljus och luftig. På bästa adress finner ni detta drömboende som har allt man kan önska med en social planlösning med bibliotek och vardagsrum i fil. Det helkaklade badrummet, sovrummet och f.d pigkammaren nås via från hallen och serveringsgången leder vidare till det vackra, platsbyggda köket.

Här bor ni på en av Kristianstads mest attraktiva adresser med närhet till allt vad staden har att erbjuda i en stabil och välskött förening.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration