Lastageplatsen 3

Lastageplatsen 3

Slutpris

1 190 000 kr


Kristianstad - Centralt— Kristianstad

Lastageplatsen 3


Slutpris
1 190 000 kr

Kristianstad - Centralt— Kristianstad

Vacker 3:a i fastighet anno 1864!

1864 uppfördes denna anrika fastighet i kvarteret Axel Lillie. Sedan dess har byggnaden huserat bland annat flickskola, men totalrenoverade 1992 till så som fastigheten ser ut idag och belönades 1994 med Kristianstad kommuns byggnadmiljöpris. Tidstypiska originaldetaljer såsom imponerande takhöjd, spegeldörrar, parkettgolv i vacker fiskbensläggning återfinns i denna 3:a om ca 90 kvm. Utsikten mot Helge å och höga fönster i kombination med en fantastisk takhöjd ger bostaden otroligt ljus. En möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter, två sovrum, kök med gott om förvaring, badrum med dusch och ett underbart vardagsrum med härliga sällskapsytor. Exteriört väntar en uppvuxen och fin innergård som gjordes om av trädgårdsdesigner Anders Persson och dokumenterades av Gunnel Carlsons och SVTs program Gröna rum. Det här är härliga kvarter där det är lätt att trivas; innergården och närheten till stan, allt på nära håll.
Sammantaget erbjuds en charmig lägenhet med flertalet vackra originaldetaljer som påminner om en svunnen tid. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!


Boarea
89.5 kvm
Avgift
6 611 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-05-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.