Myrvägen 2B / Kristianstad-kulltorp / Kristianstad

2-plans radhus på Kulltorp!

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea
106,5 kvm
Avgift
6 983 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-10-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Myrvägen såldes av oss 2017-10-18. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Myrvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad-kulltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi nöjet att presentera detta ljusa, rymliga och sociala radhus i 2 plan om ca 106 kvm. Här bor du med villakänsla med en uteplats i sydvästläge på och med en lagom stor trädgård med gräsyta för lek och spring. Radhuset är fördelat på stort vardagsrum, kök med öppen planlösning, två badrum varav det ena med dusch och det andra med badkar. Innanför badrummet med badkar finner vi tvättavdelning. Vidare finns tre sovrum samt tillgång till en stor klädkammare. Det generösa inglasade uterummet i sydväst bjuder in till middagar långt in på senhösten. Till lägenheten hör en carport och tre förråd för diverse saker.

Här bor du i ett trevligt och barnvänligt område med björket och natur nära ditt nya hem. I närhet finns även förskola, skola, mataffär, kommunikationer samt cykelavstånd till Kristianstads centrum. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration