Sök Meny
Såld

Kristianstad - Kristianstad-kulltorp / Myrvägen 2B

2-plans radhus på Kulltorp!

Nu har vi nöjet att presentera detta ljusa, rymliga och sociala radhus i 2 plan om ca 106 kvm. Här bor du med villakänsla med en uteplats i sydvästläge på och med en lagom stor trädgård med gräsyta för lek och spring. Radhuset är fördelat på stort vardagsrum, kök med öppen planlösning, två badrum varav det ena med dusch och det andra med badkar. Innanför badrummet med badkar finner vi tvättavdelning. Vidare finns tre sovrum samt tillgång till en stor klädkammare. Det generösa inglasade uterummet i sydväst bjuder in till middagar långt in på senhösten. Till lägenheten hör en carport och tre förråd för diverse saker.

Här bor du i ett trevligt och barnvänligt område med björket och natur nära ditt nya hem. I närhet finns även förskola, skola, mataffär, kommunikationer samt cykelavstånd till Kristianstads centrum. Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Kristianstad / Kristianstad-kulltorp
Myrvägen 2B
Slutpris: 1 150 000 kr
Boarea: 106,5 kvm
Avgift: 6 983 kr/mån
Driftkostnad: 1 592 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-10-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Skåne / Kristianstad / Myrvägen