Öllsjövägen 13 D

Öllsjövägen 13 D

Slutpris

1 375 000 kr


Öllsjö— Kristianstad

Öllsjövägen 13 D


Slutpris
1 375 000 kr

Öllsjö— Kristianstad

Fin 4:a i lugna kvarter i Öllsjö!

Till Öllsjövägen 13 D välkomnas du till ett modernt boende från 2014. En väl genomtänkt fyra om ca 81m² med praktisk planlösning och fönsterpartier mot tre väderstreck med stort ljusinsläpp. Genomgående för lägenheten är laminatgolv mot vita väggar vilket ger ett sobert intryck. Hemmets sällskapsavdelning och bostadens hjärta integreras med köket i en öppen planlösning. Kökets tidlöst klassiska design är lätt att tycka om. Från vardagsrummet når man bostadens härliga balkong. Den stora balkongen blir som ett extra rum under sommarhalvåret och bereder väg för härliga stunder i solen. Utöver detta finns tre bra sovrum med plats för säng, arbetsplats eller barnrum om så önskas. Fräscht badrum med dusch och tvättmaskin.

Det är inte svårt att förstå varför området är omtyckt. Här bor ni i lugna kvarter där stadsbussarna går regelbundet och minuter från Väs centrum där det också finns både matbutik, café och vårdcentral. I närheten finns även förskola och skola. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!


Boarea
81 kvm
Avgift
5 456 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns)
Såld
2019-01-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.