Sjöcronas gata 2A, nr.22 / Kristianstad-Östermalm / Kristianstad

Letar du efter det lilla extra? Nu byggs vindvåningar i en av stadens allra vackraste byggnader!

Slutpris
3 450 000 kr
Boarea
112 kvm
Avgift
5 833 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-02-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sjöcronas Gata såldes av oss 2019-02-01. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Sjöcronas Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad-Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Letar du efter det lilla extra? Nu byggs vindvåningar i en av stadens allra vackraste byggnader! Vackra detaljer tas fram, takbjälkar, öppet till nock, altan med utsikt över takåsarna. Moderna kök och badrum med tvättmöjligheter, fina materialval, standardutbud finns men du kan själv påverka ditt val! Hiss finns i huset. Lägenheterna beräknas vara klara till våren 2019. Hör av dig till Lotta Sandberg på tfn 0709-883013, jag tar dig upp på "vinden"för en första titt! Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Söder

På Söder bor man centralt i Kristianstad och har nära till det mesta! Här finns villor, flerfamiljshus och konferens- & kontorsområdet Yllan.

NÖJE

Vattenriket med rikt djurliv. Tivoliparken för lekplatser och evenemang. I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker, teater, bio och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Gång- & cykelavstånd till tåg- och busstation. Från Söder har man dessutom nära till påfarten till E22, som lätt tar dig vidare i Skåne.

FAMILJELIV

Bra förskolor inom cykel- och gångavstånd. Grundskolor finns det ett flertal olika att välja mellan.

Tips & inspiration