Skogsvägen 6A / Kristianstad - Parkstaden / Kristianstad

Fantastiskt fin och välplanerad tvåa!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
53,5 kvm
Avgift
3 449 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skogsvägen såldes av oss 2019-05-22. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Skogsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad - Parkstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi har nöjet att presentera ett trivsamt hem med karaktär! Att kliva in över tröskeln till Skogsvägen 6A känns som att komma hem. Lägenheten har under 2012 totalrenoverats till toppskick. Här bor ni i en väl genomtänkt tvåa om ca 53,5 m² med fönster åt två vädersträck. Boendet fördelar sig över ett estetiskt tilltalande kök med alla tänkbara bekvämligheter. Badrummet är helkaklat i stilrena färger. Rogivande sovrum med stor skjutgarderob. Vardagsrummet erbjuder ett härligt sällskapsutrymme med plats för umgänge. Via vardagsrummet når man lägenhetens härliga balkong i västerläge. Ett underbart extrarum om sommaren där frukosten, fördrinken eller middagen kan intas. Ett boende som passar förstagångsköparen så väl som den rutinerade. Här bor du med ett lugnt läge samtidigt som du har centrum inom bekvämt gångavstånd. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration