Smedens väg 20 / Balsby / Kristianstad

1-plansvilla i underbara Balsby!

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea/biarea
130/46 kvm
Driftkostnad
36 420 kr/år
Totalareal
967 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-06-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Smedens väg 20 såldes av oss 2019-06-04. Se alla våra försäljningar i Kristianstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balsby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Smedens väg 20 hittas denna enplansvilla från 1985 – ett öppet och ljust boende med många fördelar. Hit flyttar den sociala familjen som gillar att bjuda hem vänner och familj och som vill bo på barnvänligt och lugnt läge. Interiört bjuder villan på en modern och öppen planlösning med trevliga sällskapsrum. Det öppna kombinerade kök- och allrummet är som gjort för fest och mingel, med en köksö att duka upp snacks och bubbel på. Det snygga köket kommer från HTH och är praktiskt utformat. Villan rymmer också tre bra sovrum, vardagsrum, gästrum samt ett helkaklat badrum med både dusch och badkar. Utvändigt finns ett härligt trädäck som väntar på sommarens grillkvällar och sammankomster. Skulle vädret rugga till sig lite mot kvällen, så finns ett inglasat uterum som avslutning på en lång historia. Garage finns och ytterligare plats för flera bilar finns på uppfarten. Här bor man på återvändsgata på barnvänligt läge med närhet till både lekplats och badplats. Nära och bra när man vill ta ett kvällsdopp! Villan är förbesiktigad och dokumenterad vilket är en stor trygghet för nya ägaren. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration