Sök Meny
Såld

Kristianstad / Smedjegatan 7

Magnifik funkisvilla på Söder!

Denna magnifika flerfamiljsvilla måste upplevas på plats. Upplev ett härligt ljusinsläpp och en hög detaljrikedom med vackra stavparkettgolv, stuckaturer, marmorklädda öppna spisar och en charmig planlösning med rum i fil. Nu finns tillfälle att förvärva ett fint funkishus på Söder! Nytt tak o nya balkonger mm från 2015!
Nuvarande ägare bor i våningen på plan 2. Denna våningen är en fyra. Man hyr ut en femma på första våningen och en tvåa på vindsvåningen.
Med en hyresintäkt på ca 175 000 kr/ år ges här ett fantastiskt tillfälle till ett centralt boende med bra hyresintäkter eller om man hellre vill hyra ut alla lägenheterna och bara förvalta fastigheten, då ges hyresintäkter på ca 303 000 kr/år. Villan är besiktigad. Varmt välkommen på en personlig visning!

Sponsrade länkar
Kristianstad
Smedjegatan 7
Slutpris: 5 100 000 kr
Boarea/biarea: 309/104 kvm
Driftkostnad: 69 007 kr/år
Tomtarea: 780 kvm
Rum: 11 rum (6 sovrum)
Såld: 2017-07-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Skåne / Kristianstad / Smedjegatan