Smedjegatan 7 / Kristianstad

Magnifik funkisvilla på Söder!

Slutpris
5 100 000 kr
Boarea/biarea
309/104 kvm
Driftkostnad
69 007 kr/år
Tomtarea
780 kvm
Rum
11 rum (6 sovrum)
Såld
2017-07-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Smedjegatan såldes av oss 2017-07-15. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Smedjegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Smedjegatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna magnifika flerfamiljsvilla måste upplevas på plats. Upplev ett härligt ljusinsläpp och en hög detaljrikedom med vackra stavparkettgolv, stuckaturer, marmorklädda öppna spisar och en charmig planlösning med rum i fil. Nu finns tillfälle att förvärva ett fint funkishus på Söder! Nytt tak o nya balkonger mm från 2015!
Nuvarande ägare bor i våningen på plan 2. Denna våningen är en fyra. Man hyr ut en femma på första våningen och en tvåa på vindsvåningen.
Med en hyresintäkt på ca 175 000 kr/ år ges här ett fantastiskt tillfälle till ett centralt boende med bra hyresintäkter eller om man hellre vill hyra ut alla lägenheterna och bara förvalta fastigheten, då ges hyresintäkter på ca 303 000 kr/år. Villan är besiktigad. Varmt välkommen på en personlig visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration