Stenbacksvägen 2 / Kristianstad-Vä / Kristianstad

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 810 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1
Såld
2018-05-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenbacksvägen såldes av oss 2018-05-14. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Stenbacksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad-Vä är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Går tankarna om att flytta? Till något i ett plan, bekvämt med litet eller inget underhållsbehov? Där villakänslan är intakt med separat förråd, carport och egen trädgårdstäppa? Där avgiften blir betydligt lägre än motsvarande objekt på hyresmarknaden? Då är du/ni hjärtligt välkomna till Stenbacksvägen 2 och den fantastiskt välskötta föreningen Brf Stenbacken. Lägenheten präglas av genomgående vackra parkettgolv med ljust målade väggar och vackra fondtapeter. Bra planlösning med smarta förvaringsutrymmen, egen tvättstuga, kök med klassiskt vit inredning, ett badrum med duschkabin, två stycken sovrum samt ett generöst vardagsrum med utgång till trädgård och förråd. Den stensatta uteplatsen på baksidan inbjuder till trivsamma stunder med vänner och familj. På framsidan njuter man under takad altan med god överblick över föreningens lekplats, grönområde samt parkering. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration