Ulahallsvägen 20 / / Kristianstad

Trevligt planerat radhus på bra läge i Vä!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea/biarea
140/70 kvm
Driftkostnad
32 773 kr/år
Totalareal
211 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2019-01-23
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Ulahallsvägen såldes av oss 2019-01-23. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Ulahallsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vä är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Ulahallsvägen 20 erbjuds nu en välplanerad bostad som passar allt från den lilla till den stora familjen. Det är ett trevligt planerat radhus på tre plan med bra läge i Vä, nära förskola, skola och allmänservice och med bra kommunikation in till stan. Interiört finner vi en öppen och luftig bottenvåning med kök, toalett med dusch, vardagsrum/matrum och nybyggt uterum. Ovanvåningen har hela fyra sovrum och även klädkammare och badrum. För den som önskar kan delar av ovanvåningen göras om till allrum.
Källarvåningen har gott om förvaring i förråd, klädkammare och matkällare. Här har man även placerat tvättstugan och dessutom inrett ett rum som passar utmärkt till tonårsrum, TV-rum, lekrum eller kanske kontor.
En lättskött trädgård med uterum och uteplats i "rätt" solläge, en lagom stor gräsmatta och en stenlagd framsida. Allt både praktiskt, enkelt och trivsamt.
Bostaden är besiktigad och dokumenterad. Varmt välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn