Holgersväg 15 / Kärreberga / Kvidinge / Åstorp

Fantastiskt boende på natursköna Kärreberga.

Slutpris
1 330 000 kr
Boarea
82,6 kvm
Driftkostnad
22 820 kr/år
Tomtarea
1 480 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Holgersväg såldes av oss 2018-09-21. Se alla våra försäljningar i Kvidinge samt även på Holgersväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kärreberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Är du på jakt efter ett hus där man bor i ett lugnt område med direkt kontakt med fantastisk natur? Då har du hittat rätt! Nu har vi nöjet att kunna erbjuda detta trevliga hus beläget på Kärreberga stugby. Huset har blivit tillbyggt och hyser idag två till tre sovrum och hela huset inger en mysig och lugn känsla. Här bor man faktiskt med direkt kontakt med naturen och med minimal insyn från grannar. Här kan man vakna upp och njuta av morgonkaffet och bara blicka ut över naturen. Magiskt va? Huset erbjuder förutom sovrummen även ett renoverat badrum, ett kök med stor matplats samt ett vardagsrum där man kan mysa framför kaminen. Huset har två träaltaner, en på framsidan och en på baksidan. Det finns även en tillbyggnad där det finns tvättstuga samt ett förråd.

Från huset tar man sig in till Åstorp på enbart 10 minuter och därifrån kan man ta både buss och tåg vidare ut i länet. Jobbar man inne i Helsingborg så tar det ungefär 25 minuter att ta sig dit med bil, ett behagligt avstånd.

Man bor med närhet till Skåneleden och Maglaby kärr, vilket är en av kommunens okända pärlor. Området uppvisar en av Söderåsens få klarvattenytor och kärret har därför stora biologiska och rekreativa värden. Området skapades genom att man på 1500-talet gjorde en uppdämning. På området finns ett rikt fågelliv med arter som kricka, gräsand, skogssnälla och enkelbeckasin. En härlig plats att njuta av stillheten och lugnet som naturen ger.

Välkommen hem!
______________________________________
Tänk på att det är viktigt att vara förberedd inför visningen. Efter visningen så kan budgivningen dra igång ganska snabbt och är man inte tillräckligt förberedd så kan man därför riskera att missa chansen att delta.

Det första steget är att man har ett giltigt lånelöfte från banken. Har du inte det? Hör av dig till mig så kan jag hjälpa dig med det. Vi har samarbete med en bank som har bra erbjudanden till just våra kunder.

Bor du i hus eller bostadsrätt och behöver sälja innan du kan köpa? Hör av dig omgående till mig så kan jag komma hem till dig så fort som möjligt och titta på det så ni vet förutsättningarna för er egen försäljning, vad ni kan få för det och hur lång tid det kan tänkas ta att sälja. Kanske har jag redan köparna i mitt spekulantregister?

Tveka inte att höra av er till mig om ni behöver hjälp att förbereda er! Ni når mig på 0793-47 38 21 eller j.eriksson@maklarhuset.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration