Stadskajen 208 / Landskrona / Nyproduktion

Stadskajen - Nya Jönsaplan

Stadskajen
Slutpris
3 232 000 kr
Boarea
80,8 kvm
Avgift
2 814 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-03-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stadskajen 208 såldes av oss 2017-03-16. Se alla våra försäljningar i Landskrona

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stadskajen 208 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastisk hörnlägenhet med uteplats! Välplanerad 3:a med ca 2,70 meter i takhöjd. Genomgående hög standard, garageplats under huset (avgift 650 kr/mån) finns till alla lägenheter. Otroligt låg månadsavgift inklusive värme!

Passa på att boka din nya bostad i Landskrona centrums sannolikt mest attraktiva nyproduktion! Vid kajkanten mitt emot stadshuset byggs det 44 lägenheter med bostadsrätt intill Landskronas nya 4-stjärniga hotell med gym, SPA-anläggning, restaurang m.m. Underbart läge vid vattnet och omedelbar närhet till citypulsen. Över 60 procent av lägenheterna är bokade, så dröj inte för länge! Mäklarhusets personal finns på projektplatsen (mitt emot kyrkan Sofia Albertina) alla lördagar kl. 10-14, välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration