Amorosagården 13

Amorosagården 13

Slutpris

4 450 000 kr


Nya gårdarna— Landskrona

Amorosagården 13


Slutpris
4 450 000 kr

Nya gårdarna— Landskrona

Toppskick i 2 plan med dubbla uteplatser

Ytterst välplanerad villa där varje kvadratmeter nyttjats på bästa sätt och de exteriöra, moderna ytskikten erbjuder ett nästintill underhållsfritt hus, perfekt för den som verkligen vill njuta av sitt hus istället för att jobba. Färdigställd 2012 innebär genomgående utmärkt, inflyttningsklart skick med generöst tilltagna uteplatser i såväl väster- som österläge.

Entréplanet välkomnar med en härligt öppen planlösning där kök, vardagsrum och matplats förenas i ett genomgående rum med utgång till uteplatser i varsin ände. Detta kompletteras av en fräsch, välutrustad tvättstuga samt ett helkaklat badrum med dusch. Vattenburen golvvärme på hela entréplanet och fiber indraget.

På ovanvåningen möts man av ett rymligt, luftigt allrum som gränsar till tre sovrum med möjlighet till ett fjärde, ett generöst tilltaget badrum med såväl duschhörna som badkar samt en stor klädkammare.

Dessutom väl tilltagen uppfart med plats för ett par bilar samt en fristående förrådsbyggnad som övergår i den tidigare carporten som gjorts om till ett halvöppet förråd, utmärkt för trädgårdsmöbler och liknande.

Villan är belägen i populärt, attraktivt område med närhet till skolor, hav & bad samt välrenommerade restauranger, vackra golfbanor och utmärkta kommunikationsmöjligheter.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
145/20 kvm
Driftkostnad
27 000 kr/år
Tomtarea
334 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-03-08

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Amorosagården såldes av oss 2019-03-08. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Amorosagården.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.