Badhusgatan 30 / Nyhamn / Landskrona

Väldisponerat / inflyttningsklart skick / uteplats i västerläge

Slutpris
2 195 000 kr
Boarea
88 kvm
Avgift
4 697 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-09-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Badhusgatan såldes av oss 2018-09-11. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Badhusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyhamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I det attraktiva och expansiva Nyhamnsområdet har vi nu förmånen att presentera denna väldisponerade 3:a i inflyttningsklart skick. Ljusa, enhetliga ytskikt tillsammans med den öppna planlösningen resulterar här i en modern, rymlig känsla. Vardagsrum, kök och matplats förenas i lägenhetens sociala mittpunkt som kompletteras av ett större master bedroom, ett mindre sovrum samt ett generöst tilltaget badrum och en gästtoalett. Den rymliga uteplatsen erbjuder såväl sundsutsikt som utrymme för större sällskap eller loungemöblemang.

Fiber ingår i månadskostnaden och såväl garageplats som parkeringsplats i carport kan överlåtas till ny ägare.

Livet som boende i Nyhamn innebär lite extra guldkant på tillvaron med direkt närhet till såväl hav som andra magiska omgivningar kring Citadellet, underbara parker och koloniområden. Gångavstånd till centrum och inom kort nya restauranger, kafeér och en spaanläggning på andra sidan Peter Brobergs bro.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration