Badhusgatan 13 / Nyhamn / Landskrona

2:a på exklusivt läge

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
62 kvm
Avgift
3 531 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-07-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Badhusgatan såldes av oss 2018-07-30. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Badhusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyhamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På utmärkt läge med påtaglig marin känsla och närhet finner ni denna ytterst väldisponerade lägenhet med obruten vy över småbåtshamnen från samtliga rum. Generöst tilltagen balkong i söderläge skapar utmärkta förutsättningar för många njutbara stunder. Planlösningen fördelar sig på ett välkomnande vardagsrum innanför en entré med utmärkta förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet förenas med köket i en semiöppen planlösning som ytterligare kan öppnas upp medan en väl tilltagen nisch i vardagsrummet lämpar sig utmärkt för exempelvis hemmakontor. Sovrum med stor garderobslänga samt öppningsbart fönsterparti mot balkongen och det rymliga badrummet har såväl golvvärme som TM & TT.

I det expansiva Nyhamnsområdet är det lika nära till centrum, shopping och restauranger som till hav och bad. Underbara promenadstråk sträcker sig såväl längs med vattnet mot Borstahusen som slingrar sig genom grönskande parkområden i anslutning till den välbevarade 1500-talsfästningen Citadellet och Sveriges förmodligen vackraste koloniområde. Nytt hotell med restauranger och Spa som kommer att stå färdigt 2018 återfinns strax utanför porten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration