Bytaregatan 1C / Centralt / kvarntorget / plorren / Landskrona

Inflyttningsklart i pittoresk stadsmiljö

Slutpris
1 675 000 kr
Boarea/biarea
90/40 kvm
Avgift
5 869 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
2
Såld
2017-10-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bytaregatan såldes av oss 2017-10-20. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Bytaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt / kvarntorget / plorren är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I den pittoreska miljön i den gamla stadsdelen kring kvarntorget, även kallad Plorren återfinns detta 2-plans bostadsrättsradhus i inflyttningsklart skick. Generöst tilltaget uterum och inredd källare med ca 2,30 m i takhöjd kompletteras av genomgående välhållna ytskikt och ett svensktillverkat kvalitetskök från Kvänum med påkostade vitvaror och genomtänkta lösningar. Badrum och gästtoalett är renoverade i stilfullt utförande i samband med föreningens stambyte 2012 och under hösten kommer samtliga fönster och balkongdörrar att bytas ut. Möjlighet till parkeringsplats finns i föreningens garage.

Gångavstånd till centrum samt närhet till skolor, närbutiker och utmärkta kommunikationer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration