Drottninggården 128 / Landskrona

Bostadsrätt på populärt läge

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
90 kvm
Avgift
5 190 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 1
Såld
2017-06-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Drottninggården såldes av oss 2017-06-30. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Drottninggården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Drottninggården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Skapa ditt drömboende i Brf Drottningen. Bostadsrätt om ett plan på 90 kvadratmeter med genomgående renoveringsbehov. Bostaden erbjuder sovrum i bra storlek, rymligt vardagsrum med fint ljusflöde och utgång till den lummiga trädgården. Trådgården har en uteplats som är stenlagd, gräsmatta, rabatter och ett rymligt förråd.

Bostadsrättsföreningen Drottningen ligger på utmärkt läge vid attraktiva Borstahusen. Närhet till badstrand, restauranger, hamn, promenadstråk och golfbana. Västra fäladen nås på 5- 10 min och erbjuder vårdcentral, matbutik, gym och apotek. I området finns populära Engelska skolan som öppnar upp sina portar till hösten samt Västervångsskolan. För de lite yngre barnen finns förskolorna Svaneholmsgården, Ur och skur samt Rockaden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration