Sök Meny
Såld

Landskrona / Drottninggården 128

Bostadsrätt på populärt läge

Skapa ditt drömboende i Brf Drottningen. Bostadsrätt om ett plan på 90 kvadratmeter med genomgående renoveringsbehov. Bostaden erbjuder sovrum i bra storlek, rymligt vardagsrum med fint ljusflöde och utgång till den lummiga trädgården. Trådgården har en uteplats som är stenlagd, gräsmatta, rabatter och ett rymligt förråd.

Bostadsrättsföreningen Drottningen ligger på utmärkt läge vid attraktiva Borstahusen. Närhet till badstrand, restauranger, hamn, promenadstråk och golfbana. Västra fäladen nås på 5- 10 min och erbjuder vårdcentral, matbutik, gym och apotek. I området finns populära Engelska skolan som öppnar upp sina portar till hösten samt Västervångsskolan. För de lite yngre barnen finns förskolorna Svaneholmsgården, Ur och skur samt Rockaden.

Sponsrade länkar
Landskrona
Drottninggården 128
Slutpris: 1 800 000 kr
Boarea: 90 kvm
Avgift: 5 190 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 1 av 1
Såld: 2017-06-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Skåne / Landskrona / Drottninggården