Drottninggatan 21 E / Centrum / Landskrona

Citylägenhet med uteplats i västerläge samt gemensam innergård med ljuvligt poolområde

Slutpris
1 590 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
5 810 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-11-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på drottninggatan såldes av oss 2018-11-16. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på drottninggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sökes en bostadsrätt med 200 meter till havet, 100 meter till centrum, 10 meter till poolen och 1 meter till uteplats så fortsätt gärna läs. På utmärkt cityläge finner ni nämligen denna 3:a med påtaglig radhuskänsla och närhet till såväl bad som shopping. Den privata uteplatsen i västerläge kompletteras av en gemensam innergård där stor gräsmatta, pool och grillplats bidrar till livskvalitet som ytterst få bostadsrätter kan erbjuda.

Entréplanet välkomnar med en rymlig hall som öppnar upp sig mot kök och vardagsrum medan ovanvåningen erbjuder två sovrum och ett generöst tilltaget badrum.

Belägen i lugnt, trevligt område med direkt närhet till centrum och utmärkta kommunikationer samt stor matbutik strax utanför dörren. Gångavstånd till det mesta som staden har att erbjuda i form av härliga parker, badstrand, restauranger, kulturutbud samt nyöppnade Hotell Öresund med Spa, gym och restauranger.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration