Erikstorpsvägen 39F / Borstahusen / Erikstorpsvägen / Landskrona

Borstahusen - uteplats i västerläge

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea
123 kvm
Driftkostnad
28 000 kr/år
Tomtarea
236 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2017-06-16
Bostaden är såld!

Denna radhus på Erikstorpsvägen såldes av oss 2017-06-16. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Erikstorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Borstahusen / Erikstorpsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Endast ett stenkast från hav & bad, golfbanor, restauranger och Engelska skolan erbjuds nu möjlighet att förvärva detta 1,5-plansradhus i genomgående utmärkt skick med inflyttning sommaren 2018. Stilrena, gedigna och medvetna materialval har här förenats i en smakfull, väldisponerad helhet där rejäla rum och generöst ljusinsläpp bidrar till en trivsam, öppen känsla. Såväl uteplats och trädgård som balkongen på 2:a våningen vetter mot väster, sundet och solen. Under överinseende av en välrenommerad byggfirma som ansvarade för totalentreprenaden genomgick fastigheten 2006 en omfattande renovering och har därefter underhållits löpande och bland annat kompletterats med ett nytt trädäck 2015.

Fiber finns indraget och garageplats med fjärrstyrd port finns i separat länga. Dagens planlösning erbjuder två separata sovrum men kan återställas till den ursprungliga lösningen som erbjöd tre sovrum.

Utmärkt läge i ett av Landskronas mest attraktiva och expansiva områden, Borstahusen. Här har man nära till såväl underbara naturupplevelser och rekreationsmöjligheter i vackra omgivningar som möjligheten att njuta av underbara måltider på etablerade restauranger med gott renommé samt god service i form av skolor, kommunikationer och butiker.

OBS! Tillträde möjligt först sommaren 2018.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration