Sök Meny
Såld

Landskrona - Borstahusen / Erikstorpsvägen / Erikstorpsvägen 39F

Borstahusen - uteplats i västerläge

Endast ett stenkast från hav & bad, golfbanor, restauranger och Engelska skolan erbjuds nu möjlighet att förvärva detta 1,5-plansradhus i genomgående utmärkt skick med inflyttning sommaren 2018. Stilrena, gedigna och medvetna materialval har här förenats i en smakfull, väldisponerad helhet där rejäla rum och generöst ljusinsläpp bidrar till en trivsam, öppen känsla. Såväl uteplats och trädgård som balkongen på 2:a våningen vetter mot väster, sundet och solen. Under överinseende av en välrenommerad byggfirma som ansvarade för totalentreprenaden genomgick fastigheten 2006 en omfattande renovering och har därefter underhållits löpande och bland annat kompletterats med ett nytt trädäck 2015.

Fiber finns indraget och garageplats med fjärrstyrd port finns i separat länga. Dagens planlösning erbjuder två separata sovrum men kan återställas till den ursprungliga lösningen som erbjöd tre sovrum.

Utmärkt läge i ett av Landskronas mest attraktiva och expansiva områden, Borstahusen. Här har man nära till såväl underbara naturupplevelser och rekreationsmöjligheter i vackra omgivningar som möjligheten att njuta av underbara måltider på etablerade restauranger med gott renommé samt god service i form av skolor, kommunikationer och butiker.

OBS! Tillträde möjligt först sommaren 2018.

Sponsrade länkar
Landskrona / Borstahusen / Erikstorpsvägen
Erikstorpsvägen 39F
Slutpris: 3 650 000 kr
Boarea: 123 kvm
Driftkostnad: 28 000 kr/år
Tomtarea: 236 kvm
Rum: 4 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-06-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Skåne / Landskrona / Erikstorpsvägen