Erikstorpsvägen 39F

Erikstorpsvägen 39F

Slutpris

3 650 000 kr


Borstahusen / Erikstorpsvägen— Landskrona

Erikstorpsvägen 39F


Slutpris
3 650 000 kr

Borstahusen / Erikstorpsvägen— Landskrona

Borstahusen - uteplats i västerläge

Endast ett stenkast från hav & bad, golfbanor, restauranger och Engelska skolan erbjuds nu möjlighet att förvärva detta 1,5-plansradhus i genomgående utmärkt skick med inflyttning sommaren 2018. Stilrena, gedigna och medvetna materialval har här förenats i en smakfull, väldisponerad helhet där rejäla rum och generöst ljusinsläpp bidrar till en trivsam, öppen känsla. Såväl uteplats och trädgård som balkongen på 2:a våningen vetter mot väster, sundet och solen. Under överinseende av en välrenommerad byggfirma som ansvarade för totalentreprenaden genomgick fastigheten 2006 en omfattande renovering och har därefter underhållits löpande och bland annat kompletterats med ett nytt trädäck 2015.

Fiber finns indraget och garageplats med fjärrstyrd port finns i separat länga. Dagens planlösning erbjuder två separata sovrum men kan återställas till den ursprungliga lösningen som erbjöd tre sovrum.

Utmärkt läge i ett av Landskronas mest attraktiva och expansiva områden, Borstahusen. Här har man nära till såväl underbara naturupplevelser och rekreationsmöjligheter i vackra omgivningar som möjligheten att njuta av underbara måltider på etablerade restauranger med gott renommé samt god service i form av skolor, kommunikationer och butiker.

OBS! Tillträde möjligt först sommaren 2018.


Boarea
123 kvm
Driftkostnad
28 000 kr/år
Tomtarea
236 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2017-06-16

Mäklarhuset Landskrona

Denna radhus på Erikstorpsvägen såldes av oss 2017-06-16. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Erikstorpsvägen.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.