Fredagsgatan 2 / Landskrona

Helrenoverad familjevilla på hörntomt i eftertraktade Svaneholmsområdet

Slutpris
5 325 000 kr
Boarea/biarea
ca 150/25 kvm
Driftkostnad
27 900 kr/år
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-11-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Fredagsgatan såldes av oss 2018-11-30. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Fredagsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredagsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi förmånen att kunna presentera en av de eftertraktade villorna på Svaneholm. Omsorgsfullt renoverad från 2010 och framåt samt attraktivt belägen på lättskött hörntomt med uteplatser på såväl fram- som baksida där solen kan avnjutas från morgon till kväll. Vattenburen golvvärme bidrar till hög boendekomfort, den putsade fasaden till mindre underhåll och det påkostade spabadet i trädgården till lite extra guldkant på tillvaron.

I den väldisponerade, arkitektanpassade planlösningen förenas kök och vardagsrum på entréplanet i en semiöppen planlösning som kompletteras av ett generöst tilltaget sovrum, ett helkaklat badrum samt groventré/ tvättstuga. På ovanvåningen möts man av ett rymligt allrum som flankeras av ett större sovrum på ena sidan, två mindre sovrum på motsatta sidan samt ett smakfullt renoverat badrum.

Villan är belägen i ett mycket populärt område som erbjuder närhet till såväl centrum som Borstahusen samt välrenommerade skolor och goda kommunikationsmöjligheter. Strax utanför dörren välkomnar Öresund med underbara promenadstråk längs med havet och bara några minuter bort finner man Landskrona Golfklubb med två 18-håls banor.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration