Hamngatan 4 / Skeppsbrokajen / Centrum / Landskrona

Etagelägenhet med karaktär

Slutpris
2 795 000 kr
Boarea
110 kvm
Avgift
5 716 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hamngatan såldes av oss 2019-02-08. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Hamngatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skeppsbrokajen / Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Etagelägenhet med både historia och karaktär finns nu att förvärva på Skeppsbrokajen. Här erbjuds vackra detaljer, generös takhöjd, fräsch interiör och utsikt över småbåtshamnen. Salongens vackra bröstpanel och snickerier tillkom inför Kung Oscar den II:s vistelse innan harjakt på Ven, sägs det. Stilrent kök med gott om förvaring, två helkaklade badrum, två sovrum samt ytterligare ett sällskapsrum på andra våningen. Sällskapsrummet på andra våningen nås via kökstrappan och har högt snedtak med bjälkar, fint ljusflöde från det skjutbara fönsterpartiet samt en liten balkong med utsikt över hamninloppet, båthamnen och den konstgjorda ön Gråen.
Efter invigningen av Peter Brobergs bro 2015 kan man lätt ta sig över till Nyhamn och nå badplats, promenadstråk och vacker parkmiljö. Centrum ligger på några få promenadminuters avstånd med flertalet restauranger och butiker. Läget har goda kommunikationsmöjligheter med närhet till busshållplats med regelbundna avgångar till tågstationen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration